Alle woningen zijn verkocht

100% verkocht

Parkachtig en dorps wonen

Wonen in Park Julianaweide

Op een centrale plek in Heteren wordt een nieuwe wijk gerealiseerd: Park Julianaweide. De komende periode gaan wij hier 54 woningen bouwen. De woningen variëren van huurappartementen en rijwoningen (koop en huur), tot twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Elk voldoen ze uiteraard aan alle moderne eisen en ze zijn zeer duurzaam.

100% verkocht
Alle koopwoningen zijn inmiddels verkocht. Wil je in aanmerking komen voor een huurwoning en/of -appartement? Schrijf je dan in bij entree.nu. Woningstichting Heteren is de verhuurder van deze woningen en appartementen.

Over Park Julianaweide

Park Julianaweide kenmerkt zich als een knusse wijk met veel groen, waardoor je je in een klein dorp binnen Heteren waant. Deze sfeervolle wijk is kindvriendelijk en er worden diverse groene ruimtes ingericht met speeltoestellen óf gezellige plekken waar je je buren kan ontmoeten. Kortom: voor elk wat wils!

Bekijk het plan

Centraal in Heteren

Park Julianaweide is een ruim opgezette en kindvriendelijke wijk gelegen nabij het centrum van Heteren. De steden Arnhem en Nijmegen liggen in de omgeving en je bevindt je nabij verschillende uitvalswegen.

Lees meer

Bekijk de brochure

Verkoopbrochure

Via onderstaande button kun je de verkoopbrochure bekijken. Deze is tevens te downloaden via de downloadknop aan de linkerzijde.
In de verkoopbrochure en op de website lees je alles over de vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen in Park Julianaweide.

Bekijk brochure

Park Julianaweide

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws

Nu in verkoop! Zo werkt de inschrijving.
23-02-2023
23 februari 12.00 uur: start verkoop!
17-02-2023
De eerste tien woningen zijn in pre-sale!
22-12-2022

Verkoop

Timmer & Timmer Makelaars
Dorpsstraat 8 - Renkum
www.timmermakelaars.nl

Wij adviseren je om je goed te oriënteren op het plan en jouw woonwensen. Voor vragen kan je contact opnemen met Timmer en Timmer Makelaars. Je kunt hen bereiken op: 0317 – 319 114. Alle koopwoningen zijn inmiddels verkocht.

Bouwnummers 17 t/m 20 en 36 t/m 54

Huurwoningen

De rijwoningen met bouwnummers 17 t/m 20 en de appartementen (bouwnummers 36 t/m 54) zijn huurwoningen. Wil je in aanmerking komen voor een huurwoning en/of -appartement? Schrijf je dan in bij entree.nu. Woningstichting Heteren is de verhuurder van deze woningen en appartementen.

Inschrijven huurwoningen

100% verkocht

Wonen in Park Julianaweide iets voor jou?

Alle koopwoningen in Park Julianaweide zijn verkocht. Inschrijven voor een woning is niet meer mogelijk.